Ontdek of u de leider bent die geeft wat uw mensen nodig hebben.

Een goed gesprek is vaak alles wat nodig is om een professionele relatie tussen twee individuen weer op de rails, of naar een hoger niveau te krijgen. Het lijkt zo makkelijk om het te doen, maar in onze ervaring worden de eenvoudige dingen het vaakst vergeten.

Daarom ondersteunt de online Leadership Dialogue Guide u in vier eenvoudige stappen:

 1. Check-in:
  • Jullie beiden (manager & medewerker) vullen afzonderlijk van elkaar de inventory op onze check-in site in.
 2. Wij matchen:
  • Wanneer beide inventories ontvangen zijn, brengen wij deze bij elkaar en sturen u beiden de persoonlijke dialoog gids per email toe. Twee pagina’s, zo makkelijk is het.
 3. Uw voert de dialoog:
  • U plant een afspraak met elkaar en voert het gesprek op basis van de leidraad die wij bieden in uw gids.
 4. Check-out:
  • Een van u laat ons weten dat uw gesprek gevoerd is via onze website.

Hebt u meerdere gesprekken tussen de dezelfde manager en verschillende medewerkers? Dan hoeft de manager maar één inventaris in te vullen als hij het zelfde soort leiderschap aan al zijn medewerkers biedt. Echter, als u als manager denkt dat uw de een echt anders aanstuurt dan de ander, stuur dan verschillende inventories op voor de verschillende medewerkers. Dat zorgt dan voor een beter afgestemde gids.

Persoonlijke dialoog begeleiding

Soms is het even niet genoeg om een persoonlijke gids in de inbox te ontvangen. Soms wil je persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een professionele relatie met het team. Geen probleem, wij zijn er om daarbij te helpen. Lees hier meer over persoonlijke begeleiding.