Je bent een team member (direct report of team lid) in relatie tot de andere persoon in deze dialoog. Om tot een vruchtbaar gesprek te komen over jullie leiderschapsrelatie kunnen wij jullie ondersteunen met deze gids. Je zult zien dat het vele belangrijke nieuwe inzichten kan genereren.

Voorwaarde: Het is essentieel dat jullie beiden volledig open en eerlijk zijn in deze oefening. Alleen zo zullen jullie een betekenisvol gesprek voeren en de meeste waarde er uit halen.

 

Vul nu de volledige inventory hieronder in.

je naam *

je organisatie *

je telefoon nummer *

je email addres *

de naam en email van jouw manager *


1.) Wat is jouw mening: In hoeverre krijg je nu het beste leiderschap dat je van jouw manager zou kunnen krijgen? (Geef het leiderschap een waardering tussen 0% en 100%)*
0% < > 100%

2.) Ik vind dat mijn manager investeert in het collectief, in het groepsgevoel *


3.) Ik denk dat mijn manager het resultaat belangrijker acht dan hoe het tot stand is gekomen *


4.) Mijn manager maakt er pro-actief werk van als mensen hun kennis of vaardigheden moeten ontwikkelen *


5.) Mijn manager functioneert voor ons team als paraplu voor 'gedoe van boven' *


6.) Ik zie mijn manager als een besluitvaardige/consequente en tegelijk dienende leider *


7.) Mijn manager zorgt er voor dat ik geïnspireerd blijf *


8.) Als laatste, schrijf op wat je denkt nodig te hebben van jouw manager om optimaal te kunnen functioneren. Wees hierin zo specifiek en compleet mogelijk. Met goede uitleg krijg je een betere gids. *

door submit te drukken ga ik akkoord met de voorwaarden *Door ‘submit’ te drukken worden je gegevens en antwoorden naar een van onze gidsen gestuurd. Zodra beide inventories binnen zijn sturen wij jullie beiden de persoonlijke dialoog gids per email toe.

 

Volgende stap:

Maak zo snel mogelijk een afspraak met je gesprekspartner. Bij snelle uitvoer van de dialoog is alles vers in je geheugen en dat geeft focus.