Je gidsen bij The Leadership Dialogue Guide zijn Tobias Stöcker en Irene Middelkoop.

Met een track-record in verandermanagement en duurzame ontwikkeling is Tobias een mens gerichte veranderkracht. Hij heeft zich gespecialiseerd op de ontwikkeling van gedragsverandering bij individuen en groepen. Zowel als adviseur, trainer en coach levert hij ondersteuning in elke organisatorische context. Zijn ervaring deed hij op bij o.a. Mercedes-Benz Duitsland, DHV, Douwe Egberts en als organisatieadviseur.
Linkedin profiel van Tobias Stöcker
Irene bezit een creatieve geest met diepe intuïtieve vermogens om te bepalen hoe interpersoonlijke relaties werken en wat nodig is om die te verbeteren. Ze heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van professionals, in het bijzonder in de creatieve sector, en weet hoe je tot de essentie van jezelf kan komen.
Linkedin profiel van Irene Middelkoop

 

 

 

 

De Leadership Dialogue Guide is gevestigd in Hilversum maar heeft geen vaste praktijkruimte. Wij huren op verschillende plekken ruimtes voor sessies. Dat geeft meer flexibiliteit en wij zijn toch vaak in de natuur onderweg.

Graag gebruikte startlocaties voor wandelingen zijn:

Theehuis ’t hooge Erf in Hoge Vuursche

Theehuis ’t Bluk in Laren

Natuurmonumenten cafe Brambergen in ’s Gravenland

 


Bent u een L&D professional?

Voor HR en L&D professionals, coaches, trainers en consultants: de Leadership Dialogue Guide kan aangepast worden zodat hij goed in uw eigen leadership development programma past. Het is een buitengewoon gepaste interventie als vervolg op workshops and trainings die zich richten op leiderschapsontwikkeling, management vaardigheden en communicatie skills.