Online Leadership Dialogue Guide

Onze service is pragmatisch, toegankelijk en kostenbesparend. Niettemin, onze gidsen gaan zelf aan de slag met je inventory om jouw persoonlijke leadership dialogue guide op te stellen. Daarom vragen wij een vergoeding van

 • € 75,- excl. BTW per gesprek.
 • Bij 4 gesprekken ontvang je een voucher voor een nieuw gesprek. Deze kun je zelf gebruiken of aan iemand anders ter beschikking stellen. Dus 5 gesprekken = € 300,- excl. BTW

Door het indienen van beide inventories ga je akkoord met bovenstaande kosten en onze voorwaarden. We zullen een factuur opsturen zodra de inventory van de manager is ontvangen. De manager is degene aan die de factuur wordt opgemaakt.

Als je een voucher hebt, kun je de code tijdens het invullen van de manager inventory invullen. De velden voor facturatie verdwijnen dan ook als sneeuw voor de zon. Codes moeten worden ingediend voordat de factuur wordt ontvangen.

Bent u een L&D professional?

Voor HR en L&D professionals, coaches, trainers en consultants: de Leadership Dialogue Guide kan aangepast worden zodat hij goed in uw eigen leadership development programma past. Het is een buitengewoon gepaste interventie als toevoeging op workshops and trainings die zich richten op leiderschapsontwikkeling, management vaardigheden en communicatie skills.

Of het is juist iets voor de grote groep van managers en team leiders die geen aanspraak mogen of kunnen maken op een formeel leiderschapsprogramma. Ideaal om ook deze managers en team leiders een tool aan te reiken waarmee zij kunnen groeien! Wij bieden alle diensten in Nederlands, Engels of Duits aan. Klik hier voor meer info!

Individuele coaching

Als je kiest voor coaching of persoonlijke begeleiding bij de online dialoog gids, dan is ons uurtarief van € 125,- excl. BTW van toepassing.

Coaching sessies duren meestal 1,5 uur. Een kennismakingsgesprek is gratis mits er een coachtraject volgt. Er is geen vast stramien hoeveel sessies een coachingstraject duurt, het kan al goed zijn met één geslaagd gesprek, of we duiken samen dieper in de materie en nemen de tijd die ervoor nodig is. Afhankelijk van de locatie kunnen reiskosten in rekening worden gebracht.

Team ontwikkeling

Teams begeleiden is maatwerk. Daarom ontvangt u altijd een offerte van ons. Die stellen wij in samenspraak met u op.

Voorwaarden

Wij werken vanuit een set uitgangspunten en verwachten van onze klanten eigenlijk alleen dat zij ons net zo behandelen als wij hun. Onze uitgangspunten zijn:

 • wij bewaren het menselijke maat
 • ons doel is altijd toegevoegde waarde voor onze klanten
 • wij maken onze afspraken helder en houden ons er aan
 • wij zijn een kleine organisatie en zijn afhankelijk van tijdige betalingen. Neem onze betalingstermijn van 14 dagen daarom in acht.

Privacy

Ons privacy beleid is laatst aangepast op 22-05-2018

Leadership Dialogue is verantwoordelijk voor het verwerken en bewaren van persoonsgegevens zoals hieronder weergegeven. Ons adres en contactgegevens zijn te vinden op de contact pagina.

Wij verwerken de volgende gegevens om in contact te kunnen blijven of onze diensten te kunnen verlenen:

 • naam
 • email adres
 • telefoon nummer
 • adres
 • geboortedatum
 • organisatie waarvoor je werkt

Voor coachtrajecten is het soms noodzakelijk dat wij gevoelige informatie verwerken die de coachee ons zelf verstrekt. Bijvoorbeeld gezondheidsgerelateerd gegevens.

Wij gebruiken persoonsgegevens voor de volgende doelstellingen:

 • Het afhandelen van betaling
 • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
 • Voor telefonisch of schriftelijk contact dat nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 • Om te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om inschrijvingen voor trajecten, cursussen en consulten mogelijk te maken
 • Om consulten, workshops en andere trajecten op maat te geven

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming tav gegevensverwerking.

Bewaren doen wij uw gegevens zolang het nodig is voor de dienstverlening en daarna niet langer dan 7 jaar (fiscaal bewaartermijn voor administratie). Gegevens voor onze newsleaf kun je ten allen tijden ook zelf administreren via de link in onze newsleaf-emails.

Wij verkopen geen gegevens aan derden.

Alleen als het nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting zullen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden.

Op onze website maken wij gebruik van anonieme cookies via Google of vergelijkbare diensten om de hoeveelheid bezoeken en dergelijke te meten.

Jouw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen kan altijd. Neem contact met ons op en wij reageren uiterlijk binnen vier weken. Evtl. is identificatie noodzakelijk.

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.