Online Leadership Dialogue Guide

Onze service is pragmatisch, toegankelijk en kostenbesparend. Niettemin, onze gidsen gaan zelf aan de slag met je inventory om jouw persoonlijke leadership dialogue guide op te stellen. Daarom vragen wij een vergoeding van

  • € 75,- excl. BTW per gesprek.
  • Bij 4 gesprekken ontvang je een voucher voor een nieuw gesprek. Deze kun je zelf gebruiken of aan iemand anders ter beschikking stellen. Dus 5 gesprekken = € 300,- excl. BTW

Door het indienen van beide inventories ga je akkoord met bovenstaande kosten en onze voorwaarden. We zullen een factuur opsturen zodra de inventory van de manager is ontvangen. De manager is degene aan die de factuur wordt opgemaakt.

Als je een voucher hebt, kun je de code tijdens het invullen van de manager inventory invullen. De velden voor facturatie verdwijnen dan ook als sneeuw voor de zon. Codes moeten worden ingediend voordat de factuur wordt ontvangen.

 

Coaching

Als je kiest voor coaching of persoonlijke begeleiding bij de online dialoog gids, dan is ons uurtarief van € 125,- excl. BTW van toepassing.

Coaching sessies duren vaak 1-1,5 uur, al naar gelang hoeveel tijd op dat moment nodig is. Een kennismakingsgesprek is gratis. Er is geen vast stramien hoeveel sessies een coachingstraject duurt, het kan al goed zijn met één geslaagd gesprek, of we duiken samen dieper in de materie en nemen de tijd die ervoor nodig is. Afhankelijk van de locatie kunnen reiskosten in rekening worden gebracht.

 

 

Bent u een L&D professional?

Voor HR en L&D professionals, coaches, trainers en consultants: de Leadership Dialogue Guide kan aangepast worden zodat hij goed in uw eigen leadership development programma past. Het is een buitengewoon gepaste interventie als toevoeging op workshops and trainings die zich richten op leiderschapsontwikkeling, management vaardigheden en communicatie skills.

Of het is juist iets voor de grote groep van managers en team leiders die geen aanspraak mogen of kunnen maken op een formeel leiderschapsprogramma. Ideaal om ook deze managers en team leiders een tool aan te reiken waarmee zij kunnen groeien! Wij bieden alle diensten in Nederlands, Engels of Duits aan. Klik hier voor meer info!

 

Voorwaarden

Wij werken vanuit een set uitgangspunten en verwachten van onze klanten eigenlijk alleen dat zij ons net zo behandelen als wij hun. Onze uitgangspunten zijn:

  • wij bewaren het menselijke maat
  • ons doel is altijd toegevoegde waarde voor onze klanten
  • wij maken onze afspraken helder en houden ons er aan
  • wij zijn een kleine organisatie en zijn afhankelijk van tijdige betalingen. Neem onze betalingstermijn van 14 dagen daarom in acht.