Online Leadership Dialogue Guide

Onze service is pragmatisch, toegankelijk en kostenbesparend. Niettemin, onze gidsen gaan zelf aan de slag met uw inventory om uw persoonlijke leadership dialogue guide op te stellen. Daarom vragen wij een vergoeding van

  • € 75,- excl. BTW per gesprek.
  • Bij 4 gesprekken ontvangt u een voucher voor een nieuw gesprek. Deze kunt u zelf gebruiken of aan iemand anders ter beschikking stellen.

Door het indienen van beide inventories gaat u akkoord met bovenstaande kosten en onze voorwaarden. We zullen een factuur opsturen zodra de inventory van de manager is ontvangen. De manager is degene aan die de factuur wordt opgemaakt.

Als u een voucher hebt, kunt u de code met de manager inventory indienen. Codes moeten worden ingediend voordat de factuur wordt ontvangen.

Wij zijn een kleine organisatie en zijn afhankelijk van tijdige betalingen. Neem onze betalingstermijn van 14 dagen daarom in acht.

 

Persoonlijke begeleiding

Als u kiest voor coaching of persoonlijke begeleiding bij uw dialoog dan zijn de kosten afhankelijk van uw keuze. Ons uurtarief van € 125,- excl. BTW is dan van toepassing.

Coaching sessies duren vaak 1-1,5 uur, al naar gelang hoeveel tijd op dat moment nodig is. Een kennismakingsgesprek is gratis. Er is geen vast stramien hoeveel sessies een coachingstraject duurt, het kan al goed zijn met één geslaagd gesprek, of we duiken samen dieper en nemen de tijd die ervoor nodig is.

Een remote video gesprek ter voorbereiding op uw gesprekken duurt ongeveer 45-60 minuten.

Een observatie omhelst een voor- en nagesprek, eventueel opnames en reistijd. Afhankelijk van uw locatie brengen wij normaliter 1 werkdag (8 uur) in rekening.

De begeleiding van een groep sessie is maatwerk en omhelst ten minste een inleidend gesprek, voorbereiding en begeleiding van de sessie als ook een nabespreking. Minimaal zijn wij 1,5 dag voor u bezig.

 

Bent u een L&D professional?

Voor HR en L&D professionals, coaches, trainers en consultants: de Leadership Dialogue Guide kan aangepast worden zodat hij goed in uw eigen leadership development programma past. Het is een buitengewoon gepaste interventie als vervolg op workshops and trainings die zich richten op leiderschapsontwikkeling, management vaardigheden en communicatie skills.

Of het is juist iets voor de grote groep van managers die geen aanspraak mogen of kunnen maken op een formeel leiderschapsprogramma. Ideaal om ook deze managers en team leiders een tool aan te reiken waarmee zij kunnen groeien! Wij bieden alle diensten in Nederlands, Engels of Duits aan. Klik hier voor meer info!

 

Voorwaarden

Wij werken vanuit een set uitgangspunten en verwachten van onze klanten eigenlijk alleen dat zij ons net zo behandelen als wij hun. Onze uitgangspunten zijn:

  • wij bewaren het menselijke maat
  • ons doel is altijd toegevoegde waarde voor onze klanten
  • wij maken onze afspraken helder en houden ons er aan