De Hoorneboeg bij Hilversum is een prachtige ‘buitenplaats voor inspiratie’. Daarom kun je hier, te midden van 13 hectare bos rondom een oude heuvel, genieten van de stilte, inspiratie vinden voor een volgende stap of met anderen iets in gang zetten dat je belangrijk vindt.

Dus heel logisch dat Leadership Dialogue een samenwerking is aangegaan met De Hoorneboeg, want wij faciliteren precies dit soort processen. O.a. voor bezoekers van De Hoorneboeg bieden wij onderstaande diensten aan: (je boekt onderstaande direct bij de Hoorneboeg als je daar bent. Voor andere locaties neem je direct met ons contact op!)

Kampvuur coaching – voor individuen en groepen

kampvuur-coaching-op-de-Hoorneboeg-leadershipdialogue.eu

Vuur geeft warmte, geborgenheid en nodigt uit tot dromen, reflecteren en bezinnen. Vuur speelt daarom al eeuwenlang een belangrijke rol bij tradities en ceremoniën. Je leert in deze sessie met materialen uit het bos en een vuurstaal zelf vuur te maken. Rond het vuur kan je vervolgens met de vraag die je bezig houdt de diepte in.

Samen met je coach van Leadership Dialogue kun jij je gedachten de vrije loop laten. Laat het vuur zijn werk doen en ga mee in het moment. Wij helpen jouw bij het vinden van je eigen wijsheid.

Voor individuen met een persoonlijke vraag, of voor teams en groepen die een gezamenlijke vraag hebben. Voorafgaande aan de sessie bestaat de mogelijkheid voor een korte telefonische intake met de coach.


Talentenspeurtocht op de Hoorneboeg

Het schitterende bos op Buitenplaats De Hoorneboeg is een mooie plek om bij jezelf te komen, op te laden en energie te tanken. En natuurlijk een ideaal moment om een extra stap naar buiten te doen. Pak jouw innerlijk kompas en kom mee op speurtocht naar jouw eigen kracht!

Je vertrekt met nieuwsgierigheid en komt terug met een boekje vol persoonlijke inzichten.
Wij gaan op zoek naar jouw kwaliteiten, valkuilen en hulpbronnen. Een verrassende wandeling door de natuur. Je wordt op deze ontdekkingstocht begeleidt door een ervaren coach van Leadership Dialogue.


Facilitator / Trainer voor organisaties

samen buiten aan de slag voor meer Team Kracht - leadershipdialogue.eu

‘Heidagen’ zijn een bekend verschijnsel in hedendaagse management en directie teams. Een jaarlijks uitstapje met veel powerpoint presentaties, overdadig veel eten en een leuke sociale activiteit. Ten minste als je pech hebt…

Leadership Dialogue faciliteert heidagen, management retraites, workshops en werk ateliers die resultaat moeten leveren – zowel op inhoud als op Team Kracht. Wij zorgen ervoor dat jullie zelf gestelde doelen ook daadwerkelijk behalen. En met onze interventies buiten de deur zijn jullie niet alleen leuk bezig, maar werken jullie vooral ook aan betere team performance.

Meer over Heidagen begeleiding vindt je hier.