Ontdek of jij de leider bent die geeft wat jouw mensen nodig hebben. De Leadership Dialogue Guide geeft de aanleiding en structuur die hierbij helpt!

Een goed gesprek is vaak alles wat nodig is om een professionele relatie tussen twee individuen weer op de rails, of naar een hoger niveau te krijgen. Het lijkt zo makkelijk om het te doen, maar in onze ervaring worden de eenvoudige dingen het vaakst vergeten.

Het stappenplan:

 1. Check-in:
  • Jullie beiden (team lead & team member) vullen afzonderlijk van elkaar de inventory op onze check-in site in.
 2. Wij matchen:
  • Wanneer beide inventories ontvangen zijn, brengen wij deze bij elkaar en sturen jullie beiden de persoonlijke dialoog gids per email toe.
 3. Uw voert de dialoog:
  • Jullie plannen een afspraak met elkaar en voeren het gesprek op basis van de leidraad die wij bieden in de individuele gids.
 4. Check-out:
  • Een van jullie laat ons weten dat het gesprek gevoerd is via onze website.

Heb je meerdere gesprekken tussen dezelfde team lead en verschillende team members? Dan hoeft de team lead maar één inventaris in te vullen als hij het zelfde soort leiderschap aan al zijn team members biedt. Echter, als je als lead denkt dat jij de een echt anders aanstuurt dan de ander, vul dan verschillende inventories in voor de verschillende team members. Dat zorgt dan voor een beter afgestemde gids.

De voorwaarden

Onze service is pragmatisch, toegankelijk en kostenbesparend. Niettemin, onze gidsen gaan zelf aan de slag met je inventory om jouw persoonlijke leadership dialogue guide op te stellen. Daarom vragen wij een vergoeding van

 • € 75,- excl. BTW per gesprek.
 • Bij 4 gesprekken ontvang je een voucher voor een nieuw gesprek. Deze kun je zelf gebruiken of aan iemand anders ter beschikking stellen. Dus 5 gesprekken = € 300,- excl. BTW

Door het indienen van beide inventories ga je akkoord met bovenstaande kosten en onze voorwaarden. We zullen een factuur opsturen zodra de inventory van de manager is ontvangen. De manager is degene aan die de factuur wordt opgemaakt.

Als je een voucher hebt, kun je de code tijdens het invullen van de manager inventory invullen. De velden voor facturatie verdwijnen dan ook als sneeuw voor de zon. Codes moeten worden ingediend voordat de factuur wordt ontvangen.

Persoonlijke dialoog begeleiding

Soms is het even niet genoeg om een persoonlijke gids in de inbox te ontvangen. Soms wil je persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een professionele relatie met het team. Geen probleem, wij zijn er om daarbij te helpen. Lees hier meer over persoonlijke begeleiding.