Soms is het even niet genoeg om een persoonlijke gids in de inbox te ontvangen. Soms wil je persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een professionele relatie met het team. Geen probleem, wij zijn er om daarbij te helpen.

Tactische begeleiding

Onze gidsen kunnen je via remote video gesprekken of zelf persoonlijk ondersteunen. Wij bespreken met je de tactiek rondom de dialoog over leiderschap met jouw mensen. Hoe breng je het idee over? Hoe kun je jouw mensen het beste benaderen hierover en een veilige en respectvolle setting creëren? Wat kan je doen als een dialoog niet op gang wil komen? Dat zijn typisch vragen die kunnen opkomen en waar wij goede antwoorden op weten te geven.

Dialoog observeren

Wij kunnen je ook tijdens de dialoog observeren en feedback en advies geven hoe je jouw communicatie vaardigheden kunt verbeteren. Deze vorm van begeleiding start altijd met een intake en je persoonlijke leerdoelen. Wij bespreken de tactische zaken en mogelijke video opnames van het gesprek. Daarna volgt uiteraard een feedback moment. Daarbij luisteren wij niet alleen naar wat gezegd wordt, maar kijken wij ook naar de non-verbale communicatie. Hoe je zit, beweegt, intoneert en je gezichtsuitdrukking zijn een veel groter onderdeel van de boodschap dan dat je misschien denkt – wel meer dan 2/3 van de boodschap die de ander ontvangt.

Dialoog in groep sessies

In sommige gevallen kan het ook slim zijn om met het hele team tegelijk te praten over leiderschap. Deze groep sessies faciliteren wij en stellen veilig dat er resultaten geboekt worden die jou en je team vooruit brengen. Onze gidsen zijn ervaren begeleiders met vele jaren ervaring in het werken met professionele teams. Samen bereiken wij resultaten!

Groep sessies zijn altijd maatwerk, want elke context is anders en wij streven naar het optimale resultaat voor de specifieke situatie. Daarom kan het handig zijn om dialoog sessies te combineren, bijvoorbeeld met een inspirerende spreker, een buitenactiviteit of een management game.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bezien hoe wij jouw team verder kunnen helpen.