Soms is het even niet genoeg om een persoonlijke gids in de inbox te ontvangen. Soms wil je persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een professionele relatie met het team. Geen probleem, wij zijn er om daarbij te helpen.

Tactische begeleiding

Onze gidsen kunnen u via remote video gesprekken of zelf persoonlijk ondersteunen. Wij bespreken met u de tactiek rondom de dialoog over leiderschap met uw mensen. Hoe brengt u het idee over? Hoe kunt u de mensen het beste benaderen hierover en een veilige en respectvolle setting creƫren? Wat kan u doen als een dialoog niet op gang wil komen? Dat zijn typisch vragen die bij u kunnen opkomen en waar wij goede antwoorden op weten te geven.

Dialoog observeren

Wij kunnen u ook tijdens de dialoog observeren en feedback en advies geven hoe u uw communicatie vaardigheden kunt verbeteren. Deze vorm van begeleiding start altijd met een intake en uw persoonlijke leerdoelen. Wij bespreken de tactische zaken en mogelijke opnames van het gesprek. Daarna volgt uiteraard een feedback moment. Daarbij luisteren wij niet alleen naar wat gezegd wordt, maar kijken wij ook naar de non-verbale communicatie. Hoe u zit, beweegt en de gezichtsuitdrukking zijn een veel groter onderdeel van de boodschap dan dat u misschien denkt.

Dialoog in groep sessies

In sommige gevallen kan het ook slim zijn om met het hele team tegelijk te praten over leiderschap. Deze groep sessies faciliteren wij voor u en stellen veilig dat er resultaten geboekt worden die u en uw team vooruit brengen. Onze gidsen zijn ervaren begeleiders met vele jaren ervaring in het werken met professionele teams. Samen bereiken wij resulaten!

Groep sessies zijn altijd maatwerk, want elke context is anders en wij streven naar het optimale resultaat voor uw specifieke situatie. Daarom kan het handig zijn om dialoog sessies te combineren, bijvoorbeeld met een inspirerende spreker, een buitenactiviteit of een management game.

Neem vandaag nog contact met ons op om u optimaal te begeleiden!