Hieronder een aantal reacties van klanten:

“Ik vond het een erg leuk en leerzaam traject. Je weet een veilige setting te creëren om gecoacht te worden. Essentieel denk ik om je “bloot” te geven. Ik vind je zeer doortastend en door een toolbox aan technieken toe te passen, heb je me weten te bewegen om over mijn coachingsvragen na te denken, en daar ook naar te gaan handelen in de praktijk. Het heeft me echt geholpen.” (Floris, sales manager van een facility services bedrijf)

 

“Wij zaten in de fase dat we stappen moesten maken in de samenwerking van ons MT Commercie. Na kennismaking besloten dit proces te versnellen met de hulp van Tobias. “Ik heb Tobias als een scherpe observator en bedreven (team) coach leren kennen. Hij wist snel de vinger op de zere plek te leggen waarom het in ons management team niet helemaal soepel liep. Met een geslaagde en verrassende team dag buiten de gebaande paden en aansluitende individuele coachingstrajecten heeft hij ons geholpen om dichter bij elkaar te komen. Wij staan als team nu veel sterker dan eerst. Een aanrader voor iedereen die betere samenwerking in zijn team wil realiseren. Deze mening deelt iedereen binnen het team! Ik zie uit naar de volgende stap van onze samenwerking.” (Arjan, CCO bij een rechtsbijstandverzekering)

 

“Deze vragen had ik nooit gesteld, maar het werkte erg goed voor mij en mijn teamleden.” (Richard, operationeel manager van een food service bedrijf)

 

“Het is een zeer positieve ervaring geweest om aan de leadership dialogue mee te doen, dit richting de mensen waaraan ik leiding geef maar ook naar mijn leidinggevende toe. Trots kijk ik terug op het feit hoe Tobias mij (ons) heeft geholpen aan simpele sleutelwoorden om dingen eenvoudig en concreet te benoemen. Bedankt voor de ondersteuning.” (Marco, senior maintenance manager heavy engineering bedrijf)

 

“Het allerbelangrijkste voor mij in zulke persoonlijke sessies is het vertrouwen in elkaar om je vrij uit te kunnen spreken. Dat is vanaf moment één gelukt. Geen moment heb ik hieraan getwijfeld of me ongemakkelijk gevoeld. Ook de wijze waarop je feedback hebt gegeven en de manier waarop je inzicht hebt gegeven in mijn eigen rol in specifieke situaties waren prettig, zinvol en zijn in mijn achterhoofd opgeslagen en worden daarmee onderdeel van mijn “zijn”. De rust en het gevoel van gelijkwaardigheid (geen oordeel alleen uitleg) maken dat, ondanks mijn redelijk hoge mate van zelfreflectie, nog meer bewustwording op gedrag is ontstaan. Dank voor je hulp.” (Addy, afdelingshoofd bij een rechtsbijstandverzekering)

 

“Mijn ervaring met de Leadership Dialogue Guide is positief en ook leuk geweest, het heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. Na het gesprek met mijn manager is het bij mij helder geworden dat er nog heel veel moet gebeuren om ons team als een team te laten presteren en de neuzen de goede kant op te krijgen.” (Rene, maintenance manager heavy engineering company)