Weet je nog hoe spannend het was als kind op speurtocht te gaan? Misschien wel door het bos, of op zolder bij oma – je fantasie was op volle toeren en je kon je bijna niet inhouden van nieuwsgierigheid. Je liep zowat over van energie en positieve spanning.

Hoe staat het er nu voor? Vandaag de dag, met verantwoordelijkheden, beslommeringen en tijdsdruk? Voel jij de energie nog stromen en kan je niet wachten op wat er achter het volgenden bocht te ontdekken valt?

Geef jezelf weer energie door er even uit te stappen! De bossen in en op zoek naar jouw eigen kracht.

Wat is jouw talent? Als je dat weet geeft dat je meer zelfvertrouwen en je kan je makkelijker richten op zaken waar je energie van krijgt in plaats van wat je energie kost.

 

De Talentenspeurtocht in-company organiseren

Wij kunnen de Talentenspeurtocht ook voor een groep medewerkers organiseren. Deze in-company versie is iets uitgebreider en wordt goed ingepast in bijvoorbeeld een team-dag of een opleidingstraject. Natuurlijk ook op werkdagen.
Neem contact met ons op voor een offerte.

 

 

Speurtocht naar je eigen kracht

Wij gaan met jou in 2 uur tijd op speurtocht door de bossen van Lage Vuursche. Een prachtige omgeving waar jij jezelf de tijd gunt om te speuren naar jezelf. Jouw gidsen faciliteren een wandeling langs je valkuilen en uitdagingen om uiteindelijk bij jouw unieke kracht te genieten van het uitzicht.

 

Praktische zaken:

  • Elke 3e zaterdag van de maand (tenzij een ander datum in het keuzemenu staat)
  • verzamelen wij om 10:00 en vertrekken 10 minuten later.
  • rond 2 uur later zijn we weer terug en
  • is er ook mogelijkheid om nog even een gezamenlijke koffie te drinken.
  • Van te voren krijg je een verfrissende speuropdracht
  • en je vertrekt met een klein boekje vol nieuwe persoonlijke inzichten.
  • 35,- per persoon