Voelt jouw team als een winnend team of niet?Staat jouw team sterk genoeg?

Wat je graag wilt is een ijzersterk team. Een club mensen die de gestelde opgave fluitend aan kan. En ook nog tijd blijft om te innoveren, te verbeteren en leuke dingen met elkaar te doen.

Maar misschien loop je juist vast in je team…

Je weet niet hoe je de muren moet afbreken die er opgetrokken worden en hoe je (weer terug) komt naar een soepel lopend team dat de uitdagingen aan kan.

Wordt er nu in je team bijvoorbeeld

  • niet open met elkaar gesproken?
  • niet vertrouwd op de ander?
  • ja gezegd en nee gedaan?
  • of blijven acties eindeloos liggen?

Doe onze Team Kracht Toets om er snel achter te komen hoe jouw team ervoor staat!

In het geval dat de team dynamiek aan verbetering toe is – of je wilt gewoon naar een volgend niveau met je team – bieden wij team trajecten op maat.

Vaak werken wij samen met onze outdoor partner outrac.nl. Onder begeleiding van een survival expert en de coach gaan jullie de natuur in om eens zonder afleiding van bekende kaders samen te gaan werken. Door de opdrachten die jullie moeten uitvoeren in een onbekende omgeving en met onbekende middelen wordt de groep automatisch terug gebracht naar de ‘essentials’. Groepsdynamiek komt feilloos boven drijven en door te reflecteren wat er buiten gebeurt wordt heel duidelijk wat binnen het team aan de hand is.

Achteraf hebben jullie

  • scherp waar jullie belangrijkste uitdagingen liggen als team
  • hebben jullie de juiste ontwikkelrichting in het vizier
  • en de eerste stappen naar een beter functionerend team al genomen.

Normaliter gaan wij 1-2 dagen de natuur in en combineren dit met observaties op de werkvloer en eventueel individuele coaching. Maar ook uitgebreidere trajecten met interviews, enquête’s of langdurige observatie zijn mogelijk.


een kleine impressie van een expeditie uitgevoerd onder de vlag van een adviesbureau.