Wil jij een zeer productieve en effectieve heisessie?

‘Heidagen’ zijn een bekend verschijnsel in hedendaagse management en directie teams. Een jaarlijks uitstapje met veel powerpoint presentaties, overdadig veel eten en een leuke sociale activiteit. Ten minste als je pech hebt…


Als je veel resultaat wilt boeken en ondertussen ook nog je Team Kracht wilt versterken, dan kun je beter met competente begeleiding op pad.

In deze korte video legt Tobias uit hoe je zijn stijl van faciliteren het beste kunt omschrijven.

Leadership Dialogue faciliteert heidagen, management retraites, (strategie) workshops, stuurgroepen, projectteams en werk ateliers die resultaat moeten leveren – zowel op inhoud als op Team Kracht.

Wij faciliteren jullie proces door een aantal gerichte activiteiten zoals:
  • Gezamenlijke ontwikkeling of toetsing van het programma
  • Proces begeleiding tijdens de sessie (zoals brainstorms, ontwerpsessies, debatten, discussies, dialoog etc.)
  • Maatwerk interventies ter bevordering van de Team Kracht of creativiteit
  • Inspirerende inbreng door een korte Masterclass
  • Inhoudelijk sparren en uitdagen

Al naar gelang jullie doelstelling stemmen wij onze bijdrage goed af op deelnemers en omgeving. Willen jullie bijvoorbeeld heel veel beslissingen nemen die alsmaar zijn blijven liggen? Dan sturen wij op discipline, discussie en vlotte besluitvorming. Ligt jullie behoefte meer op diepgaande discussie en nieuwe inzichten, dan richten wij ons meer op creativiteit en het samenbrengen van ideeën. Als jullie op een gebied inspiratie zoeken die wij niet tot onze expertise tellen kunnen wij ook via ons netwerk zorgen voor sprekers van buiten.

Tip: afsluiten met een Kampvuur sessie garandeert een blijvende ervaring!

Neem contact met ons op voor meer informatie!