Onze training programma’s zijn vernieuwende concepten die gericht zijn op persoonlijke groei en deels op het realiseren van impact voor duurzame ontwikkeling. Wij werken veel in de natuur en laten ons inspireren door de kleine dingen in het leven. Vuur speelt daarin vaak een prominente rol – en ook het maken van vuur ga je gaandeweg bij ons leren. Wat wij echter veel belangrijker vinden is dat je in staat bent je innerlijke vuur te laten branden, ook als je weer aan het werk bent.

Ons aanbod aan training programma’s

Kijk hieronder voor ons actuele aanbod en neem contact op voor vragen of maatwerk verzoeken.

impact-training--skills-for-sustainable-change-agents--leadershipdialogue.eu

De Impact training voor groene change agents is voor de vele professionals die graag impact op duurzame ontwikkeling zouden willen maken, maar niet goed weten hoe ze dat succesvol kunnen doen. Met deze training leer je de 4 belangrijke stappen om van willen naar doen te gaan.

Voor groene change agents die meer willen bereiken!


De Talentenspeurtocht - nu ook voor in-company trainingDe Talentenspeurtochten zijn voor iedereen die aan zichzelf wil werken! In 2 uur op zaterdag ochtend langs je valkuil om te genieten van het uitzicht op jouw talent. – Ook als in-company versie mogelijk!

Spring over je eigen schaduw!


Voluntour 2018 - professional edition - het training dat je leven veranderd.

Voluntour 2018 – professional edition is voor alle professionals die hun persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau willen brengen; terwijl ze iets terug geven aan de maatschappij. 6 maanden in Nederland en afsluitend 16 dagen Nepal!

Learning by doing good!