Wat is jouw talent? Als je dat weet geeft het je meer zelfvertrouwen en je kan je makkelijker richten op zaken waar je energie van krijgt in plaats van wat je energie kost. Dat is voor individuen al heel erg belangrijk, maar ook voor teams en groepen. Om je talenten te vinden ga je op Talentenspeurtocht!

In elkaars allergie zitten zonder dat je het door hebt is een vaak voorkomende bron van conflict binnen teams. Als je in staat bent om dit te signaleren en het bespreekbaar te maken kan je de negatieve spiraal doorbreken. Dan wordt een valkuil plotseling een opstapje naar het volgende niveau.

Stap er daarom even uit! De bossen in en op zoek naar jullie talenten, valkuilen en allergieën en de wisselwerking binnen je team.

Speurtocht naar je eigen kracht

Wij gaan met jullie in 2-3 uur tijd op speurtocht door de bossen. Een prachtige omgeving waar je jezelf de tijd gunt om te speuren naar je eigen kracht. Jullie gidsen faciliteren een wandeling langs de individuele valkuilen en uitdagingen binnen jullie groep om uiteindelijk bij de unieke krachten te genieten van het uitzicht.

Zo een talentenspeurtocht is ook ideaal te combineren met een heidag, team building, workshop of project team begeleiding.

Praktische zaken rondom de talentenspeurtocht:

  • Alleen beschikbaar voor groepen van 2-6 personen (meerdere groepen kunnen parallel of na elkaar)
  • Ideaal als aanvulling op een heidag, team uitje of workshop/training.
  • Van te voren krijgen jullie een verfrissende speuropdracht
  • en iedereen vertrekt met een klein boekje vol nieuwe persoonlijke inzichten.
  • 200,- excl. BTW per groep