VolunTour Micro-adventure - Leadership Dialogue


VolunTour is een uniek ontwikkeltraject dat persoonlijk leiderschap en sociaal ondernemerschap combineert. Dit micro-adventure is een klein voorproefje van deze expeditie.


Kom mee op micro-avontuur! Spendeer een dag aan jouw persoonlijke ontwikkeling, outdoor skills en laat je inspireren door boeiende verhalen van mede-avonturiers. We nodigen je uit om van perspectief te veranderen, je drijfveren te gebruiken voor je eigen ontwikkeling. En denk er om: “Geen vuur? geen vreten!”…

Voor wie is ‘VolunTour micro-adventure?

Dit programma is ontwikkeld voor professionals met interesse voor sociaal ondernemerschap en nieuwsgierigheid om door onze outdoor way meer te leren over jezelf. Ook al heb je geen interesse in VolunTour, dit micro-adventure staat op zichzelf en is je moeite waard.

“Een inspirerende en actieve dag vol inzicht, real life skills en perspectief op meer!”

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag geven wij je een voorproefje van wat er tijdens VolunTour ook aan bod komt. Wij gaan zowel naar buiten en ervaren wat ‘real life skills’ in de natuur betekend. En er is ruimte om nieuwe inzichten over jezelf op te doen. Wij laten jullie kijken vanuit een ander perspectief – naar de wereld en jouw plek er in. En gaandeweg leer je hoe je vuur moet maken met wat voorhanden is en daarop koken.

Wie zijn je gidsen?Leadershipdialogue.eu - coaching for professionals - effective by nature

Tobias Stöcker is oprichter van Leadership Dialogue en een ervaren trainer en coach. Naast (team-)coaching adviseert hij organisaties bij de implementatie van veranderingen en bijkomende gedragsontwikkeling. Tevens heeft hij een lange track-record in duurzaam en sociaal verantwoord ondernemen. Je kunt hem bereiken op 06-29576693

outrac.nlGerrit Onstein is eigenaar van Outrac. Hij heeft al ruim 25 jaar ervaring met internationale projecten, trainingen en duurzaam vrijwilligerswerk. Hij is avonturier en outdoor instructeur met veel gevoel voor de impact die ‘the outdoor way’ op jouw persoonlijke ontwikkeling heeft. Je kunt hem bereiken op 06-81890625

Onze werkwijze kun je kenmerken als authentiek, open, recht door zee en met een goede portie humor. Wij zullen er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen.

Praktische zaken:

Er zijn op dit moment twee dagen gepland voor dit micro-adventure. Je kunt kiezen uit:

IJsselstroom-Zutphen

zaterdag 11 mei 2019 – De IJsselstroom, Zutphen

Langs de IJssel ligt deze voormalige stoomwasserij. In de uiterwaarden gaan wij op pad en bij het kampvuur op het terras bereiden en verorberen wij onze ‘vangst’.

Vliegendijk 16, 7205 CJ Zutphen

Hoorneboeg_de Villa - Hilversum

zaterdag 18 mei 2019 – De Hoorneboeg, Hilversum

Op de Hoorneboegse Hei is onlangs deze buitenplaats voor inspiratie ontstaan. Wij laten ons meenemen in de bijzondere sfeer en zullen ook hier eindigen rond het vuur met de opbrengst van onze jacht door de omliggende bossen.

Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum

Beide dagen beginnen om 16:00 en rond 21:00 zijn wij klaar met het programma. Beide locaties zijn prima met de auto of OV(-fiets) te bereiken.

Deelname kost € 55,- incl. BTW per persoon. Er zijn beperkt plekken beschikbaar. Meld je meteen aan!

Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Laat ons samen op expeditie gaan!